Plaats genoeg ?

Eens Marnix zag dat zijn collectie steeds bleef groeien moest een handig en niet al te veel plaatsrovende manier gevonden worden om de balpennen op te bergen. Na enig denkwerk kwam hij tot een systeem waarin tussen zelf getimmerde lijsten nylondraad wordt gespannen. Op deze draad kunnen de reclamepennen dan mooi geplaatst worden met de reclame naar voor gericht. Al de verschillende "rekken" worden opgehangen in het tuinhuis of in de hobbykamer.

Belgische vlag

Uiteraard blijft het niet bij enkel maar de balpennen op een draad plaatsen. Ze worden geplaatst per merk, per model en dan per kleur. De volgorde van de kleuren zijn bepaald via de Belgische vlag, we beginnen met zwart dan geel en dan rood. Per kleur worden de balpennen dan ook nog eens alfabetisch geschikt volgens het reclameopschrift.

Eigen balpen

Tussen de collectie pronkt sinds enige tijd ook Marnix zijn eigen balpen. Deze werd in het leven geroepen naar aanleiding van het bereiken van de 50.000 kaap. Marnix vond dat de tijd rijp was voor een eigen balpen en liet deze maken in 5 kleuren. De stylo is handig middel om mensen te overtuigen te wisselen en om reclame te maken.